Appartementen

Onze appartementen de Plataan en de Optimist zijn in 2016 geopend. Ze maken deel uit van een kleinschalig recreatiegebied en liggen idyllisch aan het water vlakbij Sneek. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en zijn ideaal voor een vakantie in Friesland waarbij varen en zeilen tot de mogelijkheden behoren.

Je kunt ook beide appartementen tegelijk huren, er is dan plaats voor 8 personen. In de Optimist mag je bovendien een hond meenemen. Jullie terras heeft een aangename loungeset, een buitentafel en stoelen, een barbecue en een parasol. Parkeren kan op eigen terrein.

De appartementen zijn door onszelf ontworpen en alles wat we zelf kunnen maken wordt in ons atelier onder de merknaam Yn Twelle gecreëerd. Kom ook eens langs in onze winkel voor leuke cadeautjes, een flesje wijn of een mooie herinnering.

Laadpaal

Tegen een geringe vergoeding kun je je elektrische auto opladen.

Water is er nog meer te doen:

- Kanovaren
- Tafeltennis
- Zwemmen
- Zeilen
- Varen
- Barbecueën
- Uit eten bij dorpscafé De Buorren
- Fietsen
- Winkelen
- Musea bezoeken

Samenwerking met Jerome en Liesbeth Pepin

Jerome is wijnmaker in Zuid Frankrijk. Wij kopen elk jaar wijn van hem om met jullie, onze gasten te delen. De wijn is ook te koop! Wit, rood en rose € 8,50 per fles.

Ook kopen we ieder jaar een paar dozen Terres d’Hachène in, een stevige rode wijn. Deze kost € 10,- per fles.
In 2019 hebben we een wijnproeverij gehouden. Jerome en Liesbeth waren in Nederland om hun nieuwe wijnen te introduceren.