Menu
 • Algemene voorwaarden

  Algemene Voorwaarden huur appartementen De Lytse Oosterhaven BV.
  Lytse Sudein 13 a en 13 b. 8624TS Uitwellingerga, Nederland.
   
  Huuraanvragen
  Huuraanvragen dienen te worden gedaan middels de website (www.delytseoosterhaven.nl), Airbnb of via een rechtstreekse (telefonische) boeking.
  Reservering en betaling
  Na ontvangst van een betaling (inclusief borg) gaat u akkoord met deze algemene  voorwaarden.
  In de bevestiging e-mail wordt gedetailleerd bevestigd welke huurperiode het betreft en welke kosten u dient te betalen. De reservering wordt omgezet in een boeking zodra de betaling is voldaan. Indien er na een herinnerings-mail geen betaling wordt ontvangen, zal de reserveringsoptie geannuleerd worden.
  Waarborgsom
  De waarborgsom ter dekking van eventuele schade bedraagt 200€. De borg dient voldaan te worden samen met de huur betaling. Belangrijk: Houdt u er rekening mee eventuele schade die is ontstaan tijdens uw verblijf direct te melden bij Koos of Regina Oosterhaven, eigenaren van de Lytse Ooster-Haven. De borg wordt binnen 7 dagen na uw verblijf overgeboekt naar het rekening waarvan de huur is voldaan.
  Contact en Bankgegevens
  Koos en Regina Oosterhaven; info@delytseoosterhaven.nl
  www.delytseoosterhaven.nl
  tel: +31 6 51 50 95 32 of +31 6 46 11 88 71
  Bank: NL84 RABO 0124 4232 56 ten name van De Lytse Ooster-haven BV
  Annuleringsvoorwaarden:
  De reservering kan enkel schriftelijk geannuleerd worden middels een e-mail. De volgende terugbetalingen zijn van toepassing:
  - tot 6 weken voor aanvang verblijf 100% restitutie van de huur, plus gehele borg/bed-en badlinnen/schoonmaak
  - tot 4 weken voor aanvang verblijf: 50% restitutie van de huur, plus gehele borg/bed- en badlinnen/schoonmaak
  - tot 2 weken voor aanvang verblijf: 25% restitutie van de huur, plus gehele borg/bed- en badlinnen/schoonmaak
  - minder dan twee weken voor aanvang verblijf: geen restitutie van huur, wel gehele borg /bed- en badlinnen/schoonmaak.
  Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen of annulering van een reservering te maken als gevolg van omstandigheden buiten onze controle (overmacht). U zult hiervan natuurlijk op de hoogte gebracht worden en een oplossing zal gezocht worden indien het binnen onze mogelijkheden ligt.
  De Lytse Ooster-Haven is in geen geval verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van persoonlijke bezittingen die zich bevinden in het appartement tijdens uw verblijf.
  Privacy huurder
  De Lytse OosterHaven respecteert de privacy van de huurder. De persoonsgegevens van de huurder zijn essentieel om de reserveringsservice te kunnen bieden. Behoudens uitdrukkelijke toestemming van de huurder, worden zij niet aan derden doorgegeven en uitsluitend gebruikt om de reservering af te handelen.
  Aankomst en vertrek
  Aankomst vanaf 16:00, tenzij na afspraak, bij voorkeur vooraf, schriftelijk overeen te komen. Vertrek: uiterlijk 10:00 of, indien mogelijk ivm schoonmaak voor nieuwe gasten, kan een later tijdstip worden overeengekomen. Eindschoonmaak is voor het ‘normaal’ schoonmaken van de woning. Indien de woning in een onacceptabele toestand wordt achtergelaten zullen de kosten hiervoor worden ingehouden van de waarborg (EUR 15.00 per uur)
  Sleuteloverdracht
  De eigenaren van de appartementen wonen vlak bij de appartementen en zullen ter plekke aanwezig voor een sleuteloverdracht en introductie van het appartement om het woongenot optimaal te laten zijn.
  Afval
  Verwijder alle afval uit het appartement en deponeer in de daartoe geschikte afvalcontainers: papier, groenafval en restafval. Deze containers bevinden zich op het terrein.
  Inventarislijst
  Er is in het appartement een brochure van het appartement en een toelichting op werking van apparatuur; tevens is er een inventarislijst aanwezig van het interieur en het buitenterras. Aanwezige apparatuur is o.a. (interactieve) TV (met bijbehorende soundbar) met toegang tot ca 100 kanalen, inclusief Netflix, koelkast, magnetron-oven, inductie kookplaat, waterkoker. Koffie kan gezet worden middels een Nespresso apparaat; op verzoek is een filterkoffie apparaat beschikbaar. Het appartement is voorzien van WIFI. Bij twijfel over aanwezige apparatuur gelieve contact op te nemen. Zie ook website voor uitgebreid overzicht: www.delytseoosterhaven.nl.
  Bed- en badlinnen
  De aanwezige bedden zijn opgemaakt bij aankomst en badlinnen is aanwezig. Extra bed- en badlinnen zijn op aanvraag beschikbaar. Op verzoek zijn er extra badhanddoeken ter beschikking en warme dekens voor bijvoorbeeld een boottocht.
  Baby
  Er is o.a. een baby “reis”bed en de babystoel aanwezig. Deze kunnen op verzoek in het appartement zonder meerkosten worden klaargezet.
  Schoonmaak
  Het appartement zal worden gereinigd en voorbereid op uw komst. Als u tijdens uw verblijf een extra schoonmaak wenst, kan dit volgens beschikbaarheid van de schoonmaaksters tegen een vergoeding van 20€ per uur. De huurder draagt zorg voor het sanitair en zal in geen geval in afvoeren, gootstenen, lavabo’s, douche, WC... (vloei)stoffen gieten of aanbrengen die het materiaal kunnen aantasten, verstoppingen veroorzaken of de goede werking verstoren van afvoersystemen en riool.
  Huisdieren
  Huisdieren zijn niet toegestaan in het appartement de Plataan. De Optimist is geschikt voor huisdieren; hier worden wel extra kosten voor in rekening gebracht.
  Verantwoordelijkheid ouders / begeleiders
  Ouders / begeleiders zijn verantwoordelijk voor de veiligheid van hun kinderen tijdens het verblijf in het gehuurde appartement en op en langs het terras. Let op: er is water rondom en kleine kinderen mogen alleen onder toezicht van hun ouders rondlopen; er zijn passende zwemvesten aanwezig. Deze zijn voor kleine kinderen verplicht. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid wegens hun of uw nalatigheid.
  Aansprakelijkheid
  De eigenaar kan niet persoonlijk verantwoordelijk geacht worden voor de dood, letsel, ongevallen, brand, inbraak of enige andere schade door welke oorzaak dan ook, tenzij kan worden aangetoond dat het te wijten is aan de nalatigheid van hen. De maximale aansprakelijkheid in elke vordering tov de eigenaar, zal worden beperkt tot de huur van de vakantie.
  Toepasselijk recht
  Het Nederlands recht is van toepassing
   
  Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld op 30 mei 2021.