Menu
 • Bed en Bootje

  Check beschikbaarheid >>

  Een unieke ervaring, een overnachting in een authentieke schouw!


  Den witten Oliphant
  De schouw heeft een ruime kuip met kussens om te kunnen zitten. Het keukendeel is compleet ingericht met servies en bestek. Om eten klaar te maken is er een elektrische ‘Princess’ kookplaat aanwezig. Heerlijk eten klaar maken op het buitendek! In de punt is een slaapruimte voor 2 personen. Aan boord is veel bergruimte. In Uitwellingerga is een gezellig restaurant op loopafstand van de haven. Prachtige steden zo- als Sneek en Joure zijn op de fiets bereikbaar. Prijs en mogelijk- heden op aanvraag.
  Bij verblijf in De Lytse Oosterhaven kun je gebruik maken van luxe douche en toiletvoorzieningen en van een koel-vrieskast. Dit op een paar meter vanaf je ligplaats.

  Wil je met de schouw door Friesland varen dan kan dat met behulp van de motor. Daarvoor heb je geen vaarbewijs nodig. De haven ligt op 10 minuten varen vanaf het Sneekermeer aan de staande mastroute  en de Elfstedentochtroute.
  Bed- en badlinneninclusief
  Nu boeken vanaf € 110,00 per twee nachten
  De vanafprijs is gebaseerd op de kortst mogelijke periode in het laagseizoen. Gebruik de reserveringsmodule om de daadwerkelijke kosten te zien.
  Extra kosten
  Eindschoonmaak€ 15,00
 • Vul in om prijzen te zien

  Aantal volwassenen
  Aantal kinderen 4 t/m 17 jaar.
  Aantal baby's (tot en met 2 jaar).
 • Kosten Appartement Bed en Bootje

  Kies eerst een periode en een aankomstdatum
  --
  Eindschoonmaak-
  Totaal-
  NU BOEKEN!