• Bed en Bootje

  den witten Oliphant

   DSC_1187.JPG
  Overnachting om nooit te vergeten in De Lytse Ooster-Haven in Uitwellingerga op het water in een authentieke Schouw van 6 meter. De boot heeft een ruime kuip met kussens om te kunnen zitten. Het keukendeel is compleet ingericht met wasbak, servies en bestek. Om eten klaar te maken is er een elektrische ‘Princess’ kookplaat aanwezig en een tweespits kookstel. Heerlijk eten klaar maken op het buitendek! In de punt is een slaapruimte voor 2
   DSC_1217.JPG
  personen. Aan boord is veel bergruimte. In Uitwellingerga is een gezellig restaurant op loopafstand van de haven. Prachtige steden zoals Sneek en Joure zijn op de fiets bereikbaar. Een heuse zeiltocht met schipper behoort tot de opties. Prijs en mogelijkheden op aanvraag.
  Bij verblijf in De Lytse Oosterhaven kun je gebruik maken van luxe douche en toiletvoorzieningen en van een koel-vrieskast. Dit op een paar meter vanaf je ligplaats.
  Wil je met de schouw door Friesland varen dan kan dat met behulp van de motor. Daarvoor heb je geen vaarbewijs nodig. De haven ligt op 10 minuten varen vanaf het Sneekermeer aan de staande mastroute  en de Elfstedentochtroute. Zie voor tarieven onderstaande tabel:

   DSC_1218.JPG
   DSC_1220.JPG

  Prijslijst tabel voor varen door Friesland met de Schouw op de motor.pdfPrijslijst tabel voor varen door Friesland met de Schouw op de motor.pdfOvernachten in de haven € 45,-- per nacht. 
  Schoonmaak en bed en badlinnen verplicht
  € 15,--